Dagje weg / uitje

Kijk voor alle uitjes op www.uitjesittard.nl!

De VR Rooms van VR Experience Sittard (onderdeel van: Escape Centrum Limburg) zijn gevestigd in het centrum van Sittard!

De VR Rooms zijn een spannende, uitdagende en leerzame ervaring voor vrienden, familie, kinder -of vrijgezellenfeestjes, verenigingen en collega’s tijdens een personeelsuitje of als teambuildingsactiviteit. Een VR Room is dé ideale manier om de nieuwste computertechnologie te ervaren en er op een laagdrempelige manier mee kennis te maken. Van leerzame spellen tot hilarische spellen, voor elke wens hebben wij wel een spel.

Er kunnen 22 personen tegelijkertijd spelen. Ben je met een grotere groep? Dan is het zeker geen straf om even te ‘wachten’ in onze grote ontvangstruimte. Neem plaats aan de bar in onze Barcade en speel de leukste arcadespellen. VR Experience Sittard (Escape Centrum Limburg) bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de Markt dus wil je na afloop nog een hapje eten of een drankje doen, dan is dit perfect te combineren.

Daarnaast beschikt Escape Centrum Limburg over 4 spannende Escape Rooms!!
Jij en je team krijgen maximaal 1 uur de tijd om samen te ontsnappen. Enkel als jullie erin slagen om goed samen te werken, zal het lukken om de puzzels op te lossen en de uitgang te vinden. Met dit spannende reallife spel vergeet je de echte realiteit en word je ondergedompeld in de wereld van de Escape Rooms.

Tevens zijn er 3 VR Escape Rooms! Escape The Lost Pyramid , Beyond Medusa’s Gate en Prince of Persia: Dagger of Time

Zodra je binnenkomt bij Escape Centrum Limburg zul je zien dat het om meer dan alleen maar Escape Rooms draait. In onze grote ontvangstruimte is van alles te beleven. Neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig je hoofd over een van onze kleine breinbrekers.