Incarna

Je kunt enkel op reservering bij ons terecht! Reserveringen kunnen tot 24u van te voren gedaan worden via onderstaand reserveringssysteem. Op een reservering zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Lastminute boekingen zijn telefonisch/whatsapp (+31-613537112) of per mail (info@escapecentrumlimburg.nl) mogelijk.

 


Booking System powered by: EscapeAll

 

Deze VR Escape Room kan gespeeld worden met 3-4 personen en duurt 45 minuten!

Chapter 1: The Training

Een andere dimensie bestaat en Incarna is actief op zoek naar een nieuw type ontdekkingsreiziger, die klaar is om het onvoorstelbare te confronteren. Je hebt belangstelling getoond om ontdekkingsreiziger te worden en zult worden getest in een van onze evaluatiecentra. Als u slaagt voor deze test, zult u een wereld ontdekken die voortdurend nieuwe landschappen en vreemde levensvormen onthult…

Chapter 2: Dimensional Break

De dimensie bekend als de “Alpha Aven” ondergaat momenteel een periode van intense instabiliteit: structurele vervorming, omgevingsveranderingen, en zelfs zwaartekracht anomalieën. Erger nog, de chaos verspreidt zich over het hele interdimensionale netwerk van Incarna. De situatie is nijpend. We hebben jullie nodig, verkenners, om het onbekende in te gaan en de bron van het gevaar te vinden. Zullen jullie onze oproep beantwoorden?