Over VR Sittard

Je hebt helemaal geen ervaring met computerspellen nodig om de wereld van Virtual Reality te verkennen! Onder begeleiding van onze medewerkers kies je een spel naar keuze en de medewerker zal je, waar nodig, helpen verder in het spel te komen. Een werkelijk unieke ervaring die zo realistisch is dat je de letterlijk kriebels in je buik voelt wanneer je een looping maakt in een achtbaan.

Wat biedt VR Experience Sittard:
De wereld van Virtual Reality is continue in ontwikkeling. Onze spellen en apparatuur krijgen regelmatig een update en onze medewerkers zullen de spellen allen zelf bestuderen en spelen. VR Experience maakt enkel gebruik van het beste van het beste dus o.a. 1080 Ti videokaart voor de allerbeste beleving!

De VR brillen zijn gekoppeld aan grote schermen, zodat je ook, wanneer je zelf geen bril op hebt, kunt genieten van de VR wereld. Dit zorgt regelmatig voor hilarische taferelen.

De wereld van VR is ideaal als bedrijfsuitje! Tot 22 personen tegelijkertijd in 1 ruimte. Combineer VR tevens met onze Escape Rooms!

WAT IS VIRTUAL REALITY?

VR betekent letterlijk ‘Schijnbare Werkelijkheid’. Zet je de VR bril op, dan wordt je in een andere wereld gezogen en je gaat er helemaal in op. Loop met knikkende knieën over een wiebelige plank vanuit een lift op de 80e verdieping. Of snijd fruit als een levensechte Ninja. Voel de kriebels in je buik wanneer je een ritje maakt in een achtbaan. Door aan de VR bril controllers te koppelen kun je handelingen uitvoeren zoals (pijl en boog) schieten, koken, vechten, tekenen, lopen en nog veel meer.

Onze medewerkers zullen jullie gedurende de hele ervaring begeleiden. Jullie worden voorzien van de nodige speluitleg en, indien nodig, zal een medewerker je helpen verder in het spel te komen. Aan de hand van jouw interesses worden de spellen uitgekozen en zullen jullie beurtelings de VR bril opzetten. Omdat de brillen gekoppeld zijn aan schermen, kan iedereen meekijken!

De VR Cubes bevinden zich midden in het centrum van het gezellige Sittard, op loopafstand van de Markt met haar vele restaurants en cafes. Er bevinden zich in de directe omgeving  diverse parkeerplaatsen.

Zodra je binnenkomt zul je zien dat het om meer dan alleen maar V draait. In onze grote ontvangstruimte is van alles te beleven. Neem plaats aan de grote tafel voor een gezellig bordspel of buig je hoofd over een van onze kleine breinbrekers. Tevens zijn er 4 Escape Rooms beschikbaar!