Prince of Persia (VR Escape Room)

Je kunt enkel op reservering bij ons terecht! Reserveringen kunnen tot 24u van te voren gedaan worden via onderstaand reserveringssysteem. Op een reservering zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Lastminute boekingen zijn telefonisch/whatsapp (+31-613537112) of per mail (info@escapecentrumlimburg.nl) mogelijk.

Booking System powered by: EscapeAll

Het nieuwste ‘larger-than-life’ VR Escape Avontuur van Ubisoft te reserveren! Je moet samenwerken om te ontsnappen uit ‘The Fortress of Time’. Kaileena, The Empress of Time roept de spelers op om haar te helpen en de slechte plannenvan Magi te dwarsbomen. Magi wil namelijk een leger van Zand Monsters creëren door het
zand in de Zandloper des Tijds te herstellen.

 

Iedereen zou wel eens de regie over de tijd willen hebben, stop/pauze of terugspoelen. De nieuwste VR Escape Room van Ubisoft ‘Prince of Persia, The Dagger of Time speel je met 2, 3 of 4 personen. Een fantastisch beleving in Virtual Reality
die je niet kunt missen! Beleef dingen die in het echte leven niet mogelijk zijn.

Met 2 personen kost de VR Escape Room € 86,-, met 3 personen € 99,- en met 4 personen            € 119,-.
Vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij deze volgorde aan voor de VR Escape Rooms van Ubisoft; 1. Escape The Lost Pyramid, 2. Beyond Medusa’s Gate en 3. Prince of Persia: Dagger of Time.

 

Bewegingsziekte komt bij Ubisoft Escape Games nauwelijks voor. Een veel voorkomende trigger voor reisziekte komt van slechte prestaties of lage framesnelheid, problemen waar Ubisoft rekening mee hield bij het ontwerpen van de game. Minder dan 1% van onze spelers ervaart bewegingsziekte.
Dit is geen videogame. Het is een intuïtieve ervaring voor iedereen, van 12 tot 82. Als je weet hoe je moet praten, luisteren, lopen en voorwerpen pakken, heb je alle vaardigheden die je nodig hebt om het te maken. De ervaringen zijn niet gewelddadig en gericht op samenwerking tussen spelers. Uitstekend geschikt voor gezinnen! Perfect voor zakelijke evenementen.