Prince of Persia (VR Escape Room)

 

Coronamaatregelen
Let op! M.i.v. zondag 28 november is zowel een Coronatoegangsbewijs als een mondkapje verplicht. Een mondkapje dien je zelf mee te nemen en is alleen noodzakelijk in de ‘openbare ruimtes’. Heb je geen QR-code en draag je geen mondkapje dan zijn wij helaas genoodzaakt de toegang te weigeren. 

 

Vanaf 10 augustus is het nieuwste ‘larger-than-life’ VR Escape Avontuur van Ubisoft te reserveren! Je moet samenwerken om te ontsnappen uit ‘The Fortress of Time’. Kaileena, The Empress of Time roept de spelers op om haar te helpen en de slechte plannenvan Magi te dwarsbomen. Magi wil namelijk een leger van Zand Monsters creëren door het
zand in de Zandloper des Tijds te herstellen.

https://www.youtube.com/watch?v=eL6O3Og-Ppo

Iedereen zou wel eens de regie over de tijd willen hebben, stop/pauze of terugspoelen. De nieuwste VR Escape Room van Ubisoft ‘Prince of Persia, The Dagger of Time speel je met 2, 3 of 4 personen. Een fantastisch beleving in Virtual Reality
die je niet kunt missen! Beleef dingen die in het echte leven niet mogelijk zijn.

Met 2 personen kost de VR Escape Room € 69,-, met 3 personen € 99,- en met 4 personen € 119,-.
Vanwege de moeilijkheidsgraad raden wij deze volgorde aan voor de VR Escape Rooms van Ubisoft; 1. Escape The Lost Pyramid, 2. Beyond Medusa’s Gate en 3. Prince of Persia: Dagger of Time.

 

Bewegingsziekte komt bij Ubisoft Escape Games nauwelijks voor. Een veel voorkomende trigger voor reisziekte komt van slechte prestaties of lage framesnelheid, problemen waar Ubisoft rekening mee hield bij het ontwerpen van de game. Minder dan 1% van onze spelers ervaart bewegingsziekte.
Dit is geen videogame. Het is een intuïtieve ervaring voor iedereen, van 12 tot 82. Als je weet hoe je moet praten, luisteren, lopen en voorwerpen pakken, heb je alle vaardigheden die je nodig hebt om het te maken. De ervaringen zijn niet gewelddadig en gericht op samenwerking tussen spelers. Uitstekend geschikt voor gezinnen! Perfect voor zakelijke evenementen.