Veelgestelde vragen

Wat is een VR Room?

VR betekent letterlijk ‘Schijnbare Werkelijkheid’. Zet je de VR bril op, dan wordt je in een andere wereld gezogen en je gaat er helemaal in op. Loop met knikkende knieën over een wiebelige plank vanuit een lift op de 80e verdieping. Of snijd fruit als een levensechte Ninja. Voel de kriebels in je buik wanneer je een ritje maakt in een achtbaan. Door aan de VR bril controllers te koppelen kun je handelingen uitvoeren zoals (pijl en boog) schieten, koken, vechten, tekenen, lopen en nog veel meer.

Onze medewerkers zullen jullie gedurende de hele ervaring begeleiden. Jullie worden voorzien van de nodige speluitleg en, indien nodig, zal een medewerker je helpen verder in het spel te komen. Aan de hand van jouw interesses worden de spellen uitgekozen en zullen jullie beurtelings de VR bril opzetten. Omdat de brillen gekoppeld zijn aan schermen, kan iedereen meekijken!

Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd in de VR Room?

Er kunnen maximaal 22 personen tegelijk plaatsnemen, verdeeld over PSVR Playseats, VR Cubes en Virtuix Omni.

Mogen wij de VR Rooms ook met meer dan 22 personen spelen?

Ben je met een grotere groep dan kun je ook onze Escape Rooms erbij reserveren! Of maak kleinere groepen en maak ook gebruik van onze ontvangstruimte met flipperkasten, dartboard, arcadekast, videogames, tafelvoetbal en bordspellen.

Hoe lang duurt een VR ervaring?

Je kunt kiezen uit 60/90/120 minuten. Iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid de VR wereld te beleven. Houdt tevens rekening met een korte uitleg en in geval van meerdere spelers met verschillende wensen zal het apparatuur (hardware & software) gewisseld en opgestart moeten worden. Verlengen is niet altijd mogelijk i.v.m. andere gereserveerde groepen.

Is het spel voor iedereen geschikt?

Een VR Room is een spannend en leerzame ervaring en is uitermate geschikt als een uniek uitje met je familie, gezin, kinderfeestje, vriendengroep, vrijgezellenfeest, vereniging en collega’s.

De VR ervaringen zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 8 jaar. Helaas is ons gebouw niet geschikt voor mensen die zeer slecht ter been zijn of aan een rolstoel gebonden zijn. Deelnemen aan de workshop is te allen tijde op eigen risico. Het is absoluut niet gevaarlijk maar men kan wel duizelig worden (motion sickness). Mensen met epilepsie wordt afgeraden het spel te spelen.

Is de VR Room geschikt als personeelsuitstapje?

Jazeker, de VR Rooms zijn zelfs heel geschikt als teamuitje! Klik hier voor meer informatie.

Wat kost het?

Klik hier voor informatie over de tarieven. Tevens mag er gratis gebruik worden gemaakt van de flipperkasten, dartboard, tafelvoetbal, arcadekast, videogames en bordspellen.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan telefonisch via +31-613537112 of per mail via info@vr-sittard.nl.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Tot 48 uur voor het gereserveerde tijdstip is annuleren kosteloos.  Je ontvangt van ons altijd een bevestiging van je annulering. Indien je binnen 48 uur voor het gereserveerde tijdstip annuleert, zijn wij genoodzaakt € 25,00 administratiekosten per gereserveerd tijdstip in rekening te brengen.

Hoe kan ik betalen?

Een reservering kan terplekke per pin betaald worden.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

Het tijdstip in je bevestigingsmail is de daadwerkelijke aanvangstijd. Graag verzoeken wij jou en je team om 10 minuten (niet eerder i.v.m. andere reserveringen) voor aanvang aanwezig te zijn.

Is de VR Room ook geschikt voor mensen die geen Nederlands spreken?

Jazeker, de VR Experience is ook in het Engels beschikbaar. Gelieve dit vooraf bij reservering aan te geven omdat de uitleg standaard in het Nederlands gegeven wordt.

Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Ja! Een waardebon van VR Experience Sittard (Escape Centrum Limburg) is een heel origineel en avontuurlijk cadeau. Koop ze eenvoudig en snel via onze website. De reservering kan vervolgens via onze website gedaan worden, vermeld daarbij het unieke nummer dat op de waardebon vermeld staat.

Hebben jullie partners?

Ja! We werken samen met Escape Centrum Limburg (Escape Rooms).

Andere partners zijn:

https://vrbedrijf.nl

www.unboundvr.nl

Overige activiteiten Escape Centrum Limburg:

Wat is een Escape Room?

Een Escape Room is een spannend en mysterieus reallife spel. Jij en je team (3-6 personen) worden opgesloten in een kamer en jullie doel is ontsnappen, en wel binnen 1 uur! Een zenuwslopend en uitdagend spel waar je onder de tijdsdruk op zoek gaat naar puzzels, raadsels en hints en waarbij samenwerking tot het gewenste resultaat zal leiden, namelijk ontsnappen in 60 minuten.