VR Escape Rooms

Escape The Lost Pyramid en Beyond Medusa’s Gate zijn geen videogames, deze Escape Rooms speel je volledig in Virtual Reality. Het is een escape game-ervaring in de wereld van Assassin’s Creed Odyssey. Je zult een avontuur beleven dat groter is dan het leven, alsof je erbij was. Nooit alleen, als onderdeel van een team (van 2 of 4), word je de held en ervaar je in totale veiligheid situaties die veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zijn om in het echte leven te beleven. 

Escape The Lost Pyramid
Welcome to the Animus. Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Een team van vier was op zoek naar de Lost Pyramid of Nebka. Ze werden nooit meer gezien. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd.

Beyond Medusa’s Gate
Welcome to the Animus. Griekenland 445 B.C., ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen. Het zou het legendarische schip van de Argonauten kunnen zijn … Je wordt teruggestuurd naar Griekenland. Zoek het schip, als het bestaat …

Deze Escape Room in VR is telefonisch via 0031-613537112 of per mail info@vr-sittard.nl te boeken. Met 2 personen kost de VR Escape Room € 69,- en met 4 personen € 119,-.

Ubisoft Escape Games zijn ontworpen om bewegingsziekte te voorkomen. Een veel voorkomende trigger voor reisziekte komt van slechte prestaties of lage framesnelheid, problemen waar Ubisoft rekening mee hield bij het ontwerpen van de game. Minder dan 1% van onze spelers ervaart bewegingsziekte.
Dit is geen videogame. Het is een intuïtieve ervaring voor iedereen, van 12 tot 82. Als je weet hoe je moet praten, luisteren, lopen en voorwerpen pakken, heb je alle vaardigheden die je nodig hebt om het te maken. De ervaringen zijn niet gewelddadig en gericht op samenwerking tussen spelers. Uitstekend geschikt voor gezinnen! Perfect voor zakelijke evenementen.